Yrittäjyyden opinnot uutuutena Järvenpään Opistossa

 


 Järvenpään Opistossa voi nyt opiskella laajasti yrittäjyyttä koko alkavan lukuvuoden ajan.

Pohditko yrittäjyyttä? Miten pääsisit alkuun? Miten markkinoidaan tehokkaasti? Näihin kysymyksiin saat nyt vastauksia viidellä eri kurssilla. Opinnot alkavat Itsensä työllistämisen peruskurssilla (3906) syyskuun lopulla ja sen jälkeen on mahdollisuus syventää tietojaan Itsensä työllistämisenjatkokurssilla (3907) ja marraskuussa opiskellaan vielä Verkkokaupanperustamista (9095). Kevätkaudella ohjelmassa ovat kurssit  Yrityksen visuaalinen ilme (6300) ja Tuotekuvauskurssi (6239). Klikkaa linkeistä ilmoittautumiseen!


Syksyn kursseja opettaa Henry Klefström 

Hän on nuori, Järvenpäässä asuva sarjayrittäjä. Yrittämisen hän on aloittanut jo teini-ikäisenä internetissä tehden affiliate-mainontaa. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt tehdä kolme yrityskauppaa ja perustaa kuusi yritystä.

Henryn missiona on kannustaa ihmisiä kokeilemaan yrittäjyyttä ja työllistämään itsensä, sillä hän uskoo, että tulevaisuuden työelämässä yrittäminen on arkipäivää, joko statuksen tai työskentelytavan muodossa.

" Kursseista olen todella innoissani. Haluan edistää vaihtoehtoisten työskentelymallien, kuten yrittäjyyden mahdollisuuksia. Yrittäminen mielletään usein vaikeaksi ja raskaaksi. On se sitäkin, mutta loppujen lopuksi siinä pätee sama dynamiikka kuin perinteisessä työsuhteessa modernissa työelämässä. Sinulla on jotain mitä joku haluaa ostaa, eli todennäköisesti osaamista ja tietämystä. Tämä vain pitää osata tarjota, hinnoitella ja paketoida ostettavaan muotoon.

Nyt koronatilanteesta alkaneen elvytyksen takia yritykset ovat alkaneet ostaa palveluita enemmän ulkopuolelta ja myös ihmisen palkkaaminen työsuhteeseen koetaan riskialttiimmaksi. Mielestäni nyt on siis oiva maailman aika kokeilla yrittäjyyttä työskentelymallina. Nykyään voi yrittää myös kevyesti ja kokeilla helposti sitä, että ottaako yrittäjämäinen työskentely tuulta siipiensä alle esimerkiksi kevytyrittäjyyden avulla.

Mielestäni ennen yrittäjyyttä on mm. tärkeä ymmärtää, miten yrittäjän eläkevakuutus toimii ja ymmärtää perusteet yrittämisen lainalaisuuksista, kuten kirjanpidosta, sosiaaliturvasta ja toimintaympäristöstä. Tämän jälkeen haluan syventää kurssillani niitä taitoja, jotka auttavat sinua löytämään asiakkaita ja saavat he ostamaan sinulta, sillä yrittäjyys ei ole mahdollista ilman asiakkaita. Tapahtui se verkossa tai perinteisessä kanssakäymisessä.

Kursseiltani saat konkreettiset matkaeväät yrittäjyyteen, niin perustiedoilta kuin myös käytännön taitoja. Lupaan, että saat vähintäänkin uusia ajatuksia ja näkökulmia yrittäjyydestä ja siinä menestymiseen, vaikka se ei olisikaan vielä ajankohtaista.

Kurssit soveltuvat hyvin niille, jotka vielä pohtivat yrittäjyyttä tai ovat jo aloittaneet yrittäjyyden, mutta kaipaavat konkreettisia työkaluja päivittäiseen tekemiseensä liikeideasta tai yritystoiminnasta riippumatta.

Opettamismetodina käytän omia käytännön kokemuksia ja näkemyksiä sekä suosin dialogia.

Nähdään kursseilla! "

 Lisätietoa kursseista: Yrittäjyyden opinnot

Ilmoittautuminen alkaa 10.8. klo 11.00 www.opistopalvelut.fi/jarvenpaa

Kommentit

  1. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Muistelisin, että tuttava myös on puhunut tuosta kevytyrittäjyydestä. Hän itse valmistaa paljon käsitöitä, ja ilmeisesti niiden parissa tahtoisi enemmänkin työskennellä. Hän myös opiskelee samalla, joten tuo sopisi siihen kuvioon. https://www.uuras.fi/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit