Vuoden tuntiopettaja 2021

 

Kuvataidekoulun kantava voima, suunnittelijaopettajan oikea käsi, luova, ideoita pursuava toiminnan ihminen. Kuka hän on? Hän on Susanna Poukka! 

Kun järvenpääläiseltä kuvataidekoulun kasvatilta kysyy, kuka häntä on kuvataidekoulussa opettanut, todennäköisimmin vastaus on Susanna. Aika tarkkaan puolet kuvataidekoulun oppilaista saa ensikosketuksensa taideharrastukseen juuri Susannan tunneilla. Syksyisin kuvataidekouluun tulee uusia oppilaita usein siksi, että he ovat olleet kesällä Susannan Kesäkuviksessa. Moni perhe tuntee Susannan, koska he ovat käyneet Taidepaja lapsen kanssa – kursseilla, Minikuvislaisissa tai Joulukorttipajassa. Susannan kuvataidetunneilla on hyvä tekemisen meininki ja käytävälle asti hohkaa lasten innostus ja ilo. 

Susanna on Kuviksen henki – super tyyppi. Aina ystävällinen ja lempeä. Timantti kaikki nämä vuodet. Näin työkaverit häntä luonnehtivat. Taideaineiden suunnittelijaopettajat ovat vaihtuneet, mutta Susanna on pysynyt ja kantanut vastuuta kuvataidekoulun jatkumosta. 

Susannalla on hyviä kehittämisideoita, joita hän toteuttaa. Hän hankkii tietoa ja järjestää asioita kaikkien hyväksi. Hän on auttavainen ja positiivinen yhteen hiileen puhaltaja. Susanna on ollut myös useita vuosia tuntiopettajien edustajana henkilökunnan kokouksissa. Hän on tehnyt Kuvataidekoulua näkyväksi kehittämällä uusia näyttelypaikkoja ja esitellyt oppituntien ja lomakurssien tuotoksia ahkerasti somessa. Juuri Susannan työhön perustuu monen mielikuva Järvenpään kuvataidekoulusta. 

Onnea Susanna! Kiitos, että työskentelet meillä!

Kommentit

Suositut tekstit