JOULUKALENTERIN LUUKKU 3
Jouluglögi
1 ½ l vettä
1 pussi
kokonaisia kardemumman siemeniä
1 pussi
kanelitankoja
1 pussi
kokonaisia neilikoita
400-425 g
sokeria
2 pulloa
halpaa punaviiniä
½ l kirkasta
maustamatonta viinaa (max 40 %)
Höyryävä glögi torjuu koleutta ja pimeyttä tehokkaasti.
Keitä
mausteita ja vettä n. 1 tunti. Jäähdytä vähän ja poimi mausteet pois. Lisää
sokeri ja anna nesteen kiehahtaa. Jäähdytä ja lisää viini ja viina. Pullota tai
nauti heti. Glögi säilyy hyvin. Muista lämmittää miedolla lämmöllä hitaasti.
Lämmintä
joulunalusaikaa toivottaa
Kyllikki
Tästä glögistä olen kuullut vain kehuja, joten menee ehdottomasti testaukseen tänä jouluna!
VastaaPoista