Koulutussuunnittelija Maarit Ojalan kurssivinkit

Järvenpään Opiston väki valitsee kesän aikana jälleen hyviä kurssivinkkejä tulevan lukuvuoden tarjonnasta. Nyt on mahdollisuus poimia harrastuksia monipuolisesta, laadukkaasta ja mielenkiintoisesta kurssikorista.

Innokkaana matkailijana taidan lähteä hakemaan uusia vinkkejä onnistuneeseen lomamatkaan 27.10.
Ulkomailla asunut ja työskennellyt Teppo Koivukangas antaa hyviä ohjeita mm. lennoista, hotelleista, julkisen liikenteen käyttämisestä, tavaroiden pakkaamisesta, viisumeista ja paljon muustakin! Hyvä suunnittelu on onnistuneen matkan lähtökohta.

Olen ollut jo vuosia kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja nyt opistolla on tarjolla kolme Luonnonkosmetiikka-kurssia. Saamme itse valmistaa luonnollisista kasviöljyistä ja eteerisistä öljyistä mm. kasvovoiteen, kasvoveden, kuorinta-aineen ja kasvinaamion. Luonto hoitaa!

Terveellinen ruoka ja sen valmistaminen kiinnostaa minua kovasti. Voisin hypätä omalta mukavuusalueeltani uuteen ja lähteä kokeilemaan vegaanikokkausta opiston kurssille. Kasvisruokakouluttaja Satu Malinen tutustuttaa uudenlaiseen reseptiikkaan ja kasviproteiini seitanin valmistukseen 19.11. Kokkaamme myös vegaanisia ruokia ja leivonnaisia.

Harrastan käsitöitä ja käsityöretki Viroon marraskuussa olisi ihana piristys syksyn harmauteen! Tallinnan lisäksi matka suuntautuu myös Tartoon. Käsityömatkan lisäksi Luovan käsityön kurssi houkuttelee. Luovuuden kehittäminen on kiehtovaa!

Nyt on joogan harrastajalle aivan uutta tarjontaa. Kula-joogaa on lähdettävä kokeilemaan Sarri Jotunin johdolla.

Opiston kurssivalikoima on jälleen niin monipuolinen ja täynnä uutta, että aikataulua saakin sovitella, että ehtii kaikille ihanille kursseille mukaan!

Nähdään opistolla!


Kurssiterveisin Maarit Ojala

Kommentit

Suositut tekstit