Leikki päivässä pitää lääkärin loitolla

”Tää ois nyt niinku”. Lapsen leikki on mielikuvitusrikasta, ja kehittää mm. sosiaalista älykkyyttä, luovuutta ja itsetuntemusta. Mikseivät aikuisetkin leikkisi? Sosiaalista älykkyyttä tarvitsee nykypäivänä kutakuinkin kaikessa. Luovuudesta on hyötyä mitä useammissa tilanteissa – ja ilman itsetuntemusta tässä fragmentaarisessa informaatiotulvayhteiskunnassa ihmisen on äärimmäisen haastavaa löytää paikkaansa.
Siispä päiväkodin lapsia lainaten: ”Leiki nyt, tai kivetyt!”.

”100 leikkiä ja harjoitetta” -kurssi antaa nimensä mukaisesti leikkejä ja harjoitteita, joita saa vapaasti käyttää ja soveltaa. Kurssin aikana toteutamme/demoamme vähintään puolet noista sadasta leikistä/harjoitteesta, ja koko kurssin päätteeksi saa 52-sivuisen (kansi+sis.luettelo+100 leikkiä/harjoitetta) tekstipaketin printattuna.

Leikki päivässä (viidestä sekunnista pariin tuntiin) pitää lääkärin lisäksi loitolla myös mm. tylsyyden, mitättömyyden tuntemukset ja patoumat.
Leikin avulla maailma jäsentyy ja lutviutuu. 
Ville Mustonen

100 leikkiä ja harjoitetta lauantaisin 4.11.-2.12. klo 13-15 opistotalolla osoitteessa Kansakoulunkatu 1. Lisätiedot ja ilmoittautumisettästä

Kommentit

Suositut tekstit