Liikettä ympäri kaupungin

Opiston liikuntakursseja järjestetään eri puolilla kaupunkia sisällä liikuntatiloissa ja ulkona luonnossa. Esittelemme tämänhetkiset sisäliikuntapaikat.

Opistotalo, Kansakoulunkatu 1 
Opistotalolla liikuntakursseja pidetään sekä suuressa juhlasalissa, jonne käynti on Keskuskentän (yleisurheilukentän, jää kuvassa oikealle näkymättömiin) päädystä, että monitoimitilassa, jonne puolestaan pääsee talon takaa. Monitoimitilan kurssit ovat pienryhmäkursseja.

Juholan koulu, Sipoontie 12 
Juholan koulu sijaitsee opistotalon kanssa samassa pihapiirissä. Sinne sisäänkäynti on näiden kahden rakennuksen yhteisen pihan puolelta.

Yhteiskoulu, Urheilukatu 7-9 
Yhteiskoululla kurssejamme on kahdessa suuressa liikuntasalissa sekä ulkokentällä. Tiloissa on myös opiston oma iltavahtimestari.

Haarajoen koulu, Haarajoenkatu 2 
Haarajoella liikuntapaikkanamme toimii Haarajoen koulu.

Liikuntakeskus Piironen, Lukionkatu 3 
Piirosella liikuntaharrastajille on monipuolisesti tilaa: kaksi peilisalia, kuntosali, tatamit sekä kanveesi.

Myllytien toimintakeskus, Myllytie 11 
Toimintakeskuksen alakerran liikuntasali on pienryhmäopetuksen käytössä. Liikuntatuokioon voi yhdistää lounaan talon kahvilassa.

Seuratalo, Kartanontie 20 
Tunnelmallisella seuratalolla liikutaan suuressa valoisassa liikuntasalissa.

Harjoitushalli, Seutulantie 14 
Harjoitushalliin on yhteinen sisäänkäynti jäähallin kanssa. Ala-aulasta vasemmalle käännyttäessä löytyy liikuntasali, jossa isommallakin ryhmällä on tilaa liikkua.

Uimahalli, Seutulantie 17 
Harjoitushallia vastapäätä on uimahalli, jonka monitoimialtaassa pidetään kaikki vesitreenimme ja -jumppamme. Uimahallilla on kahvio, jossa on hyvä tankata harjoitusten jälkeen.

Kommentit

Suositut tekstit