MAARITIN SYKSYN KURSSIVALINNAT
Opiston syksyn kurssitarjonta on jälleen mahtavan runsas ja monipuolinen!
Mitähän sieltä valitsisin arkea piristämään?

Taidanpa lähteä heti syyskuussa kouluttaja Riitta Kaipion kurssille ”Unelmat käytäntöön”. Kukapa ei unelmoisi, mutta miten saada toiveet toteutumaan arjessa?

Olen kokeillut pienesti kiinalaista tussimaalausta. Se oli kiehtovaa ja vei mennessään, vaikka en olekaan mikään taidokas taiteilija. Perinteisen kiinalaisen maalaustaiteen kurssin ohjaa Anna-Maija Rissanen. Kurssikuvauksessa luvataan historiaa, taidetta, kauneutta ja mindfulnessia. Voiko olla kiehtovampaa?

Olen harrastanut joogaa monta vuotta. Nyt on aika siirtyä joogassa uudelle tasolle! Joogaohjaaja Ulla Mersinlin ”Tanssin joogaa” –kurssilla lisätään kehon elinvoimaa ja tasapainotetaan energioita. Tämähän sopii syksyn kiireitä helpottamaan!

Kädentaitoja on hauska kehittää ja olen päättänyt lähteä ”Tutustumiskäynnille mosaiikkitaiteen maailmaan Sanna Inkinen-Nokkalan johdolla. Mitähän jännittävää loihdimme? Taulun, pannunalusen, peilin kehyksen…

Opistolla alkaa syksyllä hyvin ajankohtainen kotitalouskurssisarja ”Satokausiruokaa”. Aloitamme paljon kohistulla nyhtökauralla! Miten sitä valmistetaan? Parasta lähteä opiskelemaan oitis!

Tervetuloa mukaan opiston ihanille syksyn kursseille!

Maarit Ojala
koulutussuunnittelija


Kommentit

Suositut tekstit