JOULUKALENTERIN LUUKKU 3





Jouluglögi

1 ½ l vettä
1 pussi kokonaisia kardemumman siemeniä
1 pussi kanelitankoja
1 pussi kokonaisia neilikoita
400-425 g sokeria
2 pulloa halpaa punaviiniä
½ l kirkasta maustamatonta viinaa (max 40 %)


Höyryävä glögi torjuu koleutta ja pimeyttä tehokkaasti.
Keitä mausteita ja vettä n. 1 tunti. Jäähdytä vähän ja poimi mausteet pois. Lisää sokeri ja anna nesteen kiehahtaa. Jäähdytä ja lisää viini ja viina. Pullota tai nauti heti. Glögi säilyy hyvin. Muista lämmittää miedolla lämmöllä hitaasti.


Lämmintä joulunalusaikaa toivottaa
Kyllikki

Kommentit

  1. Tästä glögistä olen kuullut vain kehuja, joten menee ehdottomasti testaukseen tänä jouluna!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit