Vuoden tuntiopettajaksi valittiin Tuula Siltasari-Peltonen

 

Unelmat luovat elämää!  Tämä on Vuoden tuntiopettajamme motto.

Järvenpään Opisto valitsee vuosittain opiston toiminnassa ansioituneen tuntiopettajan.

Valintakriteereinä ovat opettajan vahva sitoutuminen opiston toimintaan, innokas asenne opettamiseen ja hyvä opetustaito sekä kurssilaisten positiivinen palaute.

Tämän vuoden opiston tuntiopettajaksi on valittu Tuula Siltasari-Peltonen. Hän on yli 10 vuotta luennoinut opistolla Järvenpään historiasta ja kulttuurista.

Yleisöluennot ovat aina täyttäneet salit innokkaista kuulijoista.

Tuula Siltasari-Peltonen on myös opastanut Järvenpään kaupunkipolkukävelyitä opistolla jo pitkään ja tänä vuonna kävelypolkuopastukset täyttävät jo 15 vuotta! Säästä riippumatta aina riittää innostuneita osallistujia näille kulttuurihistorian kävelyille.

Kysyimme Tuulalta mikä on parasta opettamisessa?  

Parasta on se, miten innostuneita ja vastaanottavaisia kurssilaiset ovat.  Kun on itse "jäänyt koukkuun" Järvenpään kulttuuriin ja historiaan, on ilo huomata, että näin voi "koukuttaa" myös kurssilaisia ja saada heidät arvostamaan Järvenpäätä.

Mikä Tuulaa innostaa opistotyössä ja minkälaisia terveisiä hän haluaa lähettää?

Opistotyössä innostaa opiston hyvä henki ja yhteistyö. On ilo olla mukana. Opisto tekee arvokasta ja monipuolista työtä ja mahdollistaa kaupunkilaisille itsensä kehittämisen omalla valitsemallaan alalla.

Vuoden tuntiopettaja palkittiin kulttuurilahjakortilla ja kukkakimpulla.

 

Lämpimät onnittelumme innostavalle opettajallemme!

Kommentit

Suositut tekstit