Koulutussuunnittelija Maaritin syksyn kurssitärpit

 



Kesä on kauneimmillaan, mutta aina kun opiston syksyn kurssitarjonta ilmestyy, on ihan pakko vähän kurkata jo tulevaan. Jälleen on ohjelmassa paljon uusia ja mielenkiintoisia kursseja ja väkisinkin ajatukset jo lentelevät vähän syksyyn! Löydät syksyn ohjelman jo opiston nettisivuilta https://www.jarvenpaanopisto.fi/ digiesitteestä. Painettu ohjelma jaetaan koteihin heinä-elokuun vaihteessa.

Mitähän ihanaa valitsisin? Joskus tuntuu siltä, että arki-illat eivät mitenkään riitä kaikkeen ja tarvittaisiin se torjantai…

Olen jo pitkään halunnut tutkia sukuni historiaa ja nyt aloitan! Ilmoittaudun sukututkimuksen peruskurssille (2503) ja innokkaana jatkan varmasti heti myös syventävälle kurssille (2504). Mitähän kaikkea mahdan löytää pohjalaisista juuristani?

Olen innokas käsitöiden harrastaja. Neulon ja virkkaan ja värkkään. Nyt minua kiehtoo keramiikkakurssit (6260). Tämä on monen muunkin kiinnostuksen kohde ja tiedän, että täytyy olla heti sormet näppäimillä, kun ilmoittautuminen alkaa 10.8. klo 11.00!  Toivottavasti mahdun mukaan.

Nykyään kaikissa töissä on osattava tietotekniikkaa. Tarvitsen omassa työssäni myös kuvien käsittelytaitoja ja nyt on suunnistettava kuvankäsittelykursseille. Onneksi opistossa voi opetella Photoshopia (9087A) ja Indesingia (9062A) loistavan opettajan, Laura Helvelahden, opastuksella.

Joka syksy valitsen myös liikuntaryhmän viikkooni. Valinta on selvä! Nyt on vuorossa Joogapilates (8100) ja mahtuisikohan viikkooni myös FasciaMethod (8101). Yritetään!

Lukukausittain opisto tarjoaa myös kaikille avoimia ja maksuttomia yleisöluentoja. Aloitamme 29.9. teemalla ”Kolme näkökulmaa Aino Sibeliukseen”. Tänä vuonnahan vietämme Aino Sibeliuksen 150 v. juhlavuotta! Tämän luennon voi seurata suorana myös videoluentona kaupungin youtube-kanavalla. Koko syksyn luentotarjonnan löydät https://www.jarvenpaanopisto.fi/opetustarjonta/yleisoluennot


Mukavaa, kun syksyn harrastussuunnitelmat ovat jo mielessä!

Aurinkoista kesää ja tavataan opiston kursseilla syksyllä!

 

Kesäterveisin opiston koulutussuunnittelija Maarit

 

 

 


Kommentit

Suositut tekstit