Kieltenopettaja Kyllikin kurssivalinnat



Kurssi 6325 Kerro tarinasi - video vanhoista valokuvista

Vanhoja valokuviahan riittää. Moniin niistä liittyy myös tarina. Olisi tosi mielenkiintoista tehdä niistä yhtenäinen juttu ja videomuodossa herättää kuvat eloon.

Kurssi 6135 O:ssa sen salaisuus - kalligrafian tutustumiskurssi

Kirjoittaminen käsin on aina olllut minulle kauhistus. Ennen muinoin koulussa kirjoitettiin musteella ja erillisellä metalliterällä, joka oli kiinnitettu puuvarteen. Yäk. Ei ollut helppo homma 7-8 vuotiaalle. Ehkä nyt saisi karistettua tuon hirveän muiston.


Kurssi 9842 Veitsien ja puukkojen teroituksen ABC


Hienoa! Ehdottomasti tänne. Minulla on kunnolliset mutta samalla myös suhteellisen kalliit veitset. Terottaminen on aina vähän pelottavaa, koska pelkään, että pilaan veitset. 

Kurssi 9347 Ruokaa ja valokuvia


Tämä on kurssi juuri minulle. Harrastan ruokaa! Siis ruoanlaittoa, leipomista, syömistä ja ruoasta puhumista. Facebook päivitykseni koskevat useimmiten ruokaa. Nyt siis saan niihin myös houkuttelevia kuvia. Ehkä tulevaisuudessa innostun bloggaamaankin ruoasta!


Kurssi 65093 Vannetanssi aikuisille ja senioreille

Jess! Johan sitä 60-luvulla hula-vannetta pyöritettiin. Ymmärsin, että vannetanssi on tästä monipuolisempi ja hienompi muoto. Onkohan näitä vanteita tarpeeksi isoja, ihmettelee punkero.

Kommentit

Suositut tekstit