KYLLIKIN KURSSIVALINNAT


Perinnetietoa kuun vaikutuksesta terveyteen ja hyvinvointiin

Kuu-unettomana haluan ehdottomasti lisätietoa kuun vaikutuksesta erilaisiin asioihin. Onhan kuulla ihan mahtava fyysinen vetovoima, kun valtamerien vesiä liikuttelee, henkisestä vetovoimasta puhumattakaan.

Spelttiä leivontaan

Innokkaana leipojana tutustun mielelläni uusiin vaihtoehtoihin. Spelttiä olen kyllä kokeillut mannapuuron muodossa mutta olisi hauska oppia hyödyntämään sitä myös leivonnassa.

Neulo ja virkkaa – vuosikymmenten neuleet

Kirjahyllyyn on kertynyt useita vanhoja mallikirjoja kauniista käsitöistä, useista vaan puuttuu tekniset ohjeet. Tällainen kurssi on enemmän kuin tervetullut. Käsityön ”ahkerana” harrastajana lämpenin kuitenkin eniten lauseelle: Voit jatkaa myös vanhoja keskeneräisiä töitä. Jep, mahtavaa!

Pyhäinpäivän design-askartelu

Juu, boheemin tyylikästä pitää olla, tavis-kortteja ja tusinakasseja saa halpakaupoista. Saapa nähdä, miten pyhäinpäivä vaikuttaa, saavatko kurssilaiset apuja haamuista ja kummituksista.

Kitaransoitto aloittelijoille

Kummisedältä peritty kitara katsoo syyttäen huoneen nurkasta: tännekö minut on hyljätty, soittaako minulla enää kukaan koskaan? Ainahan voi yrittää.

Vatsatanssi – Jumppahumppa – Fiftarijumppa

Nyt iski liikuntaähky. Mahtavia kursseja pullollaan liikkumisen iloa. Kaikkiin ei kerkiä, pakko heittää noppaa.

Kommentit

Suositut tekstit