Järvenpään Opiston Vuoden Aikuisopiskelijaksi valittiin Päivi HaapalaPäivi Haapala on ollut monipuolisesti mukana opiston kursseilla jo 23 vuotta. Päivi on suorittanut paljon erilaisia kursseja: keramiikkaa, puutarhan ja pihan hoitoa, kompostointia, retkeilykurssin, hiihtokoulun ja kirjanpitokurssin sekä tietotekniikkaa. Myös monet kielet ovat kiinnostaneet ja hänen listallaan ovat mm. saksa, espanja, englanti, ranska, japani sekä viron ja latinan alkeet. Ulkomaan matkoilla hän on aina rohkeasti käyttänyt kielitaitoaan, vaikka vasta alkeet olisivat olleet hallussa.

Erityissuosikeikseen Päivi Haapala mainitsee kotitalouskurssit, joita hän on suorittanut opistossa jo lähes 80. Mikään ruokamaa ei nouse erikseen hänen suosikikseen, vaan hän on omien sanojensa mukaan kaikkiruokainen. Oppia ruoan laittoon hän on hakenut mm. kiinalaisesta, venäläisestä, korealaisesta ja etiopialaisesta ruoasta, italialaisesta ja espanjalaisesta ruokamaailmasta sekä japanilaisista susheista ja skandinaavisesta keittiöstä. Ruokaa Haapaloilla valmistetaan itse joka päivä ja kurssien opit ovat ahkerassa käytössä.

Päivi on tiedonhaluinen ja avoin kaikelle uudelle. Järvenpään Opiston tarjonta on hänen mielestään ollut laajaa ja monipuolista ja hän on erityisen tyytyväinen osaaviin ja hyviin opettajiin.

Tulevien vuosien haaveena hän mainitsee öljyvärimaalauskurssin, jolle suunnittelee osallistuvansa.

Lämpimät Onnittelumme Päiville!

Kommentit

Suositut tekstit