Vuoden tuntiopettaja Hanna-Kaisa Varpio-Tikka

Hänet tunnistaa kansallispuvun hameesta tai itsevalmistetuista vintagevaatteista, ja hänet voi tavata opiston kudontasalissa, käsityöluokassa, avoimissa ovissa, kässäglögeillä, messuilla, opekokouksen taustajoukoissa, näyttelyn rakentamisessa, kurssilla opiskelijana ja missä tahansa opiston tilaisuudessa…. Vuoden tuntiopettajaksi on valittu kudonnanohjaaja Hanna-Kaisa Varpio-Tikka!




Onneksi olkoon Hanna-Kaisa!

Hanna-Kaisa on työskennellyt Järvenpään Opistossa vuodesta 2013 alkaen. Hän on alusta alkaen ollut tiiviisti mukana opiston kehittämisessä mm. osallistumalla, messuille ja markkinointitapahtumiin, opinto-ohjelman suunnitteluun, taiteen perusopetuksen kehittämiseen ja käsityön näkyville tuomiseen Järvenpäässä. Hanna-Kaisa on antanut opiston käyttöön mahtavat ideansa ja näkemyksensä ja käyttänyt runsaasti aikaa yhteisen opiston paremmaksi tekemiseen.

Kudonnanohjaajana ja käsityönopettajana Hanna-Kaisa on ollut erittäin pidetty ja arvostettu. Hanna-Kaisan taidot ja luovuus käsintekijänä näkyvät opetuksessa ja hänen tekemissään käsitöissä. Hanna-Kaisa on luonut Järvenpään Opistoon avoimen kudonnan toiminnan alusta alkaen. Kudontaan on löytänyt asiakkaaksi aktiivinen kutojakunta, joka on kovasti kiitellyt Hanna-Kaisan osaamista ja sitoutuneisuutta kudonnan opetuksessa. Hanna-Kaisa on aktiivinen oman opetuksen kehittäjä, uusien kurssi-ideoiden tuottaja ja käsityön moniosaaja. Hanna-Kaisa on lähtenyt myös aktiivisesti kehittämään käsityön etäopetusta ja verkkokursseja.

Hanna-Kaisa on myös itse opiskellut useilla kursseillamme ja on jatkuvasti halukas oppimaan uutta, voidakseen opettaa käsitöitä entistä paremmin ja monipuolisemmin.

Kommentit

Suositut tekstit