REHTORI MERJAN SYKSYN KURSSIVALINNAT


Satuin näkemään kesälomareissulla ihastuttavat keittiön kaapinovet, joiden itse tekeminen ei ainakaan omalla tutkimisellani näyttänyt kovin vaikealta. Tämän vuoksi etsin oppaasta aiheeseen sopivaa kurssia ja sellaiselta näytti Puutyön iltapäiväryhmä (9605). Siellä varmasti selviää, onko kaappihaaveeni aivan liian suuri toteutettavaksi. Jos ei onnistu, niin puulusikka voi olla hyvä alku.

Ruokapöytäni tuolien päällysteissä on edelleen jälkiä lasteni varhaisvuosien pulauttelusta ja läikyttelystä, vaikka esikoinen on kohta täysi-ikäinen. Lienee siis aika tehdä asialle jotakin. Verhoílu- kurssilta  (9467) saanen apua ja uutta ilmettä surullisen näköisiin tuolinpäällisiin.

Minulla on meneillään laajahko talon entisöintiprojekti, josta saatuja kokemuksia ja kantapään kautta saatuja oppeja voisin jakaa muillekin esimerkiksi blogin kautta. Sen vuoksi Sinustako bloggaaja –kurssi  (9039) sopisi minulle mainiosti.

Jokin Puutarhan vuodenajat – kursseista kiinnosti minua kovasti.  Ehkäpä Kevät tulee ihanaa (6126D) houkuttelee eniten.

Huomaan kaikkien kurssieni keskittyvän jollakin tavalla taloprojektiini. Näiden vastapainoksi voisin lähteä keväällä 2017 Pesäpallokurssille (8005).


Kommentit

Suositut tekstit