MIAN KURSSIVALINNAT

Järvenpään Opiston laaja ja monipuolinen kurssitarjonta saa helposti pään pyörälle! Tarjolla olisi kaikkea kivaa, ns. vanhoja, tuttuja ja turvallisia kursseja että uusia, erilaisia ja jännittäviä kursseja!
Ehdottomia suosikkikursseja on vaikea valita! Siksi kannattaa vielä kerran selata opinto-opas läpi, jotta se oikea kurssi itse kullekin löytyy! Minua kiehtovat mm. seuraavat kurssit:


OMA TARINANI TEATTERIKSI (6421) on aivan uusi viikonloppukurssi, missä kutsutaan yhdessä omia tarinoita esiin toiminnallisia ilmaisumenetelmiä kuten tarinateatteria käyttäen. Tarinateatteri on improvisaatioteatteria, jossa omat elämäntapahtumat fyysistetään lavalle ja näkyviksi. Kurssia opettaa tarinateatteriohjaaja, FM Kati Kaaresoja. Kurssi on 10.9.-11.9.2016 Seuratalolla 10.00-13.30. Huom. opinto-oppaassa kurssin päivämäärä oli väärin.


NYKYTANSSI- SYKSY (6526) kokoontuu maanantaisin jo 13.00-14.00 Myllytien työ- ja toimintakeskuksen liikuntasalissa. Kurssi sopii mm. vuorotyöläisille, opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille yms., jotka kaipaavat päiväsaikaan tanssista virkistystä. Kurssia opettaa Toni Keski-Liikala.


HENGITYS - SILTA KEHON JA MIELEN VÄLILLÄ (8430) kuulostaa virkistävältä ja myös ihanan rentouttavalta kurssilta. Kurssia opettaa fysioterapeutti Tuija Laine.


JAPANILAINEN KIRJANSIDONTA (9480) kiehtoo, koska japanilainen estetiikka on aivan omaa luokkaansa! Kurssia opettaa Hanna-Kaisa Varpio-Tikka.


VATSATANSSI- ALKEET- SYKSY (6508) alkaa kokeneen itämaisen tanssin ohjaajan Pirjo Adlin opettamana. Viikon työkiireet voi unohtaa perjantaisin vatsatanssin kautta liikuntakeskus Piirosella.


Kommentit

Suositut tekstit