Kyllikin kurssivalinnat


TAIDEKOULU TUMPELOILLE (6102) Jess! Tälle kurssille ehdottomasti! Voisikohan vihdoinkin päästä tästä prespektiivittömyydestä? Kysyy nimimerkki ”kuvaamataidon tunneilta lintsaillut”.
KEITTIÖPUUTARHA IKKUNALAUDALLA, PARVEKKEELLA TAI TERASSILLA (9223) Loistava idea! Kaikilla kun ei ole sitä punaista tupaa ja perunamaata. Itsekseen ei oikein uskalla kokeilla parvekeviljelyä. Olisihan se mukavaa napsaista leivän päälle jotakin itse kasvatettua, nam!

ZUMBA GOLD (8115) Nimikin jo houkuttelee iloiseen ja rentoon mutta tehokkaaseen liikkumiseen. On hienoa, ettei tarvitse olla voimistelumaisteri voidakseen hoitaa kehoaan ja kuntoaan.

50+ ELÄMÄN POHDINTOJA (1310) Vaikka en ole ikärasisti enkä ikäfasisti, tunnen että elämäänsä kannattaa pohtia ainakin kerran elämässä. On hyvä, että siihen saa opastusta ja tuoretta uutta näkökulmaa.

VAATTEEN UUSI ELÄMÄ – VAATETUUNAUSKURSSI (9411 JA 9412) Näitähän riittää – kaapeissa kutistuneita, väärän mallisia tai vain muuten ”susi” ostoksia. Tosihienoa, jos niistä saisi kelvollista päällepantavaa.


Kyllikki Rantakaulio
Kielten suunnittelijaopettaja

Kommentit

Suositut tekstit