JÄRVENPÄÄN OPISTO VALITSI VUODEN AIKUISOPISKELIJAN

Järvenpään Opisto valitsee vuosittain Vuoden Aikuisopiskelijan. Kriteereinä valinnalle on mm. monipuolinen, aktiivinen ja innokas harrastuneisuus opiston kursseilla.

Tänä vuonna Vuoden Aikuisopiskelijaksi valittiin taideaineiden harrastaja Petteri Lohikoski. Hän on osallistunut hyvin monipuolisesti opiston taidealan kursseille, joita on n. kymmenessä vuodessa kertynyt jo 73. Taidekursseihin kuuluvat mm. keramiikka, akryyli- ja öljyvärimaalaus, grafiikka, akvarelli- ja peiteväri, hiekkamaalaus, ulkoilmamaalaus, elävän mallin piirustus, kipsimuottikurssi ja paljon muuta.

Petteri Lohikoski kertoo, että taideharrastus merkitsee hänelle paljon. Se on henkireikä työpäivän jälkeen. Kursseilla pääsee toiseen ulottuvuuteen, eri maailmoihin, joissa tavallinen arki unohtuu. Vaikka joskus talven tuiskussa ja pakkasessa onkin tunne, että tänään ei taida jaksaa lähteä, kun kuitenkin pääsee tunnille, saa uutta virtaa, hän kertoo. Kursseilla kokoontuu saman henkisiä osallistujia ja yhdessä jutellaan iloista ja murheista taiteen tekemisen lomassa.

Vaikka Petteri on ollut jo monilla kursseilla, suunnittelee hän osallistuvansa tulevaisuudessa mm. puukon valmistukseen ja puutyökursseille.

Vuoden Aikuisopiskelija kukitettiin ja hän sai lahjakortin opiston yleisöluennon yhteydessä järjestetyssä julkistamistilaisuudessa.
 


Kommentit

Suositut tekstit