JÄRVENPÄÄN OPISTON VUODEN AIKUISOPISKELIJA ON SALLA HÄNNINENJärvenpään Opiston Vuoden aikuisopiskelijaksi on valittu Salla Hänninen. Hän on harrastanut opistossa innokkaasti käden taitoja ja on suorittanut paljon erilaisia lyhytkursseja käsitöissä. Salla on osallistunut myös aikuisten taiteen perusopetus käsitöissä -kokonaisuuteen, joka kesti 4 vuotta. Vuosien aikana opeteltiin erilaisia käsityötekniikoita ja niistä Sallan suosikki on lankojen luonnon värjäys. Siitä on muodostunut hänelle niin mieluisa harrastus, että hän oli opettamassa värjäystaitoja opiston syyskuisella luonnonvärjäys-kurssilla. 

Salla on aloittanut nyt aikuisten kuvataiteen perusopetuksen, joka kestää myös 4 vuotta.

Hän on ollut jo monen vuoden ajan innokkaasti mukana opiston elokuvakerhossa, jota pitää ainutlaatuisena toimintamuotona opistomaailmassa.

Salla Hänninen kokee, että opiston tarjoamien harrastusmahdollisuuksien merkitys on ihmisten fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin kannalta merkittävä. Erityisesti hän korostaa sosiaalisen hyvinvoinnin merkitystä. Viime vuosina on alettu puhua enemmän ihmisten yksinäisyydestä. Opiston kurssit ovat oivia mahdollisuuksia sosiaaliseen kanssakäymiseen, hän toteaa.

Opettajien mielestä Salla on itse myös ryhmissä positiivisen ilmapiirin ylläpitäjä ja koko ryhmän tsemppari!

Salla on suorittanut vuosien varrella Järvenpään Opistossa yli 60 kurssia ja toivoo voivansa käden taitojen lisäksi keskittyä tulevaisuudessa hieman enemmän myös valokuvaukseen.

Lämpimät onnittelumme Salla!

Kommentit

Suositut tekstit