Suzanne Lindgrenin ajatuksia tanssinopetuksestaan Järvenpään Opistossa


Olen opettajana sekä tanssin ja teatterin ammattilainen (Teatteri-ilmaisun ohjaaja AMK) kuin myös mielenterveystyön lähihoitaja. Lisäksi minulla on pitkä tausta kilpaurheilijana ja tanssijana. Nämä koulutukset antavat pohjaa kokonaisvaltaiselle opetusideologialle, jossa huomioidaan niin keho kuin mielikin. Tanssi ja ilmaisu ovat tie hyvinvointiin myös mielen tasolla ja kursseillani haluan korostaa jokaisen yksilöllistä tapaa oppia ja kehittyä omaan tahtiin.
Ei ole tärkeintä kuinka pitkälle edetään lukuvuoden aikana vaan millainen matka voidaan yhdessä tanssien kulkea. Jokainen kurssi on oma ryhmänsä ja minä olen opettajana osa sitä millaiseksi oppimiskokemuksemme rakennamme yhdessä ja toisiamme arvostaen. Tämän vuoksi kurssini ovat avoimia kaiken tasoisille osallistujille ja myös erityisryhmiin lukeutuvat henkilöt ovat lämpimästi tervetulleita.
Ei ole merkitystä oletko tanssinut paljon vai vähän tai onko viime kerrasta kauan. Tärkeintä on, että uskaltaudut mukaan kokeilemaan ja etsimään ilmaisun iloa vailla suorituspaineita. Ja vaikka kehossasi olisi erilaisia kiputiloja tai muita vammoja niin jokaisella tunnilla pystytään etsimään soveltavia harjoitteita kullekin tarpeen mukaan. Nähdään tunneilla!

 

T. Suzanne

 

Kommentit

Suositut tekstit