REHTORIN PUJAHDUS TUNTEMATTOMAAN


Merja osallistui rapakuntopilatekseen.


Päätin itsekin ottaa lukuvuoden teemastamme kopin ja kokeilin jotakin itselleni uutta. Harrastan erittäin paljon liikuntaa, mutta raju hikiliikunta on ollut minulle tyypillistä. Juoksukavereitten suosituksesta päätin kokeilla pilatesta, joka heidän mukaansa on erinomaista kehonhuoltoa. Aloitin lajiin tutustumisen keskiviikon rapakuntopilates-ryhmästä (8085), sillä pilateksen suhteen kuntoni on täysin 0. 

Pilates tuntui erittäin oudolta, kun siinä vain hengiteltiin sisään ja ulos. Hengittää osasin, mutta en ole vieläkään ihan varma löysinkö syviä lihaksiani. Ohjaaja Tiina Heinolle annan korkeat pisteet. Hän selitti erittäin hyvin ja myös asioita taustoittaen, mitä kulloinkin tehtiin ja miksi. Hän myös huolehti siitä, että teimme liikkeet turvallisesti. Ihailin myös ohjaajan notkeutta. Minulla on kyllä hyvä kunto, mutta olen enemmän rautakankiosastoa, minkä vuoksi notkeus ja parempi liikkuvuus olisivat tervetulleita.

Tunti meni hämmästyttävän nopeasti. Ihmettelin sen jälkeen, oliko tämä nyt liikuntaa. Mutta, mutta. Seuraavana päivänä tunsin, että jossakin todella todella syvällä löytyi aristavia lihaksia. Tulen jatkamaan lajia ehdottomasti.

 
Merja Sillanpää 
Opiston rehtori

Kommentit

Suositut tekstit