Hanna-Kaisan kurssivalinnat

Pikainen kurkistus kurssiohjelmaan johti kahden tunnin haaveiluun ja kiivaaseen kalenterin selailuun. Monista mielenkiintoisista kursseista tässä muutama valintani:

Syksyllä työviikon aloitus sujuu mukavan rennosti kun saa maanantai-iltaisin sujahtaa suoraan kudontatilasta kadun toiselle puolelle venyttelemään jumit ja kireydet pois (8107).

Etäluentosarja Uuden ajan käsityöt (9430) on jo merkitty kalenteriin. Luvassa on varmasti mielenkiintoisia näkökulmia käsityön tekemiseen ja merkityksiin.

Kesän kasvimaalla rentoutumisen jatkoksi voisi mennä kurssille Kasvisruokia maailmalta (9338). Kun vieläkin on pakkasessa viimekesäistä kesäkurpitsaa ja uutta tulossa, voisivat uudet ideat ja maut nyt innostaa...

Tätä olen odottanut: Puheääni kuntoon (3942). Ompelukoneeni kyllä vien vuosittain huoltoon, mutta tämän tärkeän työvälineen huollosta en aina muista huolehtia riittävän hyvin.

Rennosti ruotsia - ruosteet pois (5204), verryttelyä, kertausta, mieleenpalauttamista, aktivointia ruosteiselle kielitaidolle.

Ja jotta kropastakin saisi ruosteet pois, vielä yksi valinta, Nykytanssi (6502).

Saako viikkoon lisää tunteja?

Hanna-Kaisa Varpio-Tikka

Kudonnan ohjaajaKommentit

Suositut tekstit