Elinan kurssivalinnat


Oman kurssilistan tekeminen oli haastavaa, liian monta mielenkiintoista vaihtoehtoa!

Onnistu kotikokkina! En koe olevani mikään loistokokki, joten olisi ehkä hyvä suunnata kotitalouskursseille oppimaan. Onneksi tarjolla on monta herkullisen kuuloista kurssia. Olen suuri lakritsin ystävä, joten taidanpa ilmoittautua Lakritsaiseen iltaan (9351). Epäilen toki hieman, että riittääkö lakuja ruokiin asti, vai ehtiikö kokki koemaistella ne salaa hellan ääressä.

Piristy puutarhassa! Olen kevään aikana laittanut innokkaasti uuden kotini puutarhaa. Syksyllä kaipaan varmasti hyviä vinkkejä siitä, mitä puutarhassa kannattaa tehdä ennen talven tuloa. Suuntaan siis kurssille Pihan ja puutarhan syyshuolto (9220).

Uusia elämyksiä estradilla! Tämä on listani yllätys, mitä jos ryhtyisin näyttelemään?! Koululaisena ja opiskelijana tuli oltua mukana erilaisissa näytelmissä ja esityksissä, joten jotain tuttua tässä olisi, mutta silti aika paljon uutta ja uskallusta vaativaa. Heittäydyn näyttämölle ja osallistun näytelmän tekemiseen kurssilla Teatteria aikuisille (6414). Olisihan se aika hienoa sanoa, että harrastan näyttelemistä.

Liikkumaan iloiten ja innolla! 4-vuotias poikani nauttisi varmasti Satujoogasta (8064). Vanhemmatkin ovat iloisia kun ylimääräinen energia purkautuu mukavassa seurassa, eikä iltakiukkuna vanhemmille. Vaikka tekisi tuo jooga varmasti hyvää vanhemmillekin, taitaisi vähetä kaikkien kiukut ja jumit!

Ommellen onnelliseksi! Ommeltua on tullut jo vaikka mitä, mutta alusvaatteita en ole vielä kokeillut tehdä. Nyt onkin mahtava tilaisuus oppia alusvaateompelun salat ja osallistua Ihanat alusvaatteet kurssille (9431). Joskus on kiva istahtaa itse ompelukoneen ääreen opiskelijan roolissa.

Innostu sinäkin ja tee haaveesta harrastus!

Elina Parkkamäki
Taitoaineiden suunnittelijaopettaja

Kommentit

Suositut tekstit