Kurssitoiveita nyt opistolle!




https://cdn.pixabay.com/photo/2017/10/23/05/56/holiday-2880261__340.jpg           Beach, Tuolit, Meri, Kesä, Holiday, Lepo, Rauhallinen

kuvalähde: Pixabay                                                                                                                                          kuvalähde: Pixabay

 

 

ONKO MIELESSÄSI JOKU LYHYT INTENSIIVIKURSSI VIIKONLOPPUNA TAI VIIKOITTAIN JÄRJESTETTÄVÄ KURSSI?

Elämme jälleen koulumaailmassa sitä ajankohtaa, jolloin tulevan lukuvuoden suunnittelu käynnistyy toden teolla. Nyt on järvenpääläisillä ihmisillä, työpaikoilla ja muilla toimijoilla mahdollisuus vaikuttaa Järvenpään Opiston lukuvuoden 2019-2020 kurssitarjontaan ja ajankohtiin. Käytä tilaisuutta hyväksesi ja anna äänesi kuulua.

Me odotamme ideoita myös kesäajan kurssitarjottimille. Vuodenaikana kesä antaa mahdollisuuksia toteuttaa sellaisia kursseja, joita ei oikein muina vuodenaikoina pystytä toteuttamaan esimerkiksi sääolojen tai koulujen käynnissä olosta johtuvan tilapulan takia. Erityisesti ulkoilmassa tapahtuvaa kurssitoimintaa meillä on perinteisesti vähän, joten se on suunta, johon voisimme luontevasti monipuolistaa ja laajentaa kurssitarjontaamme kaupunkilaisten hyvinvoinnin ja viihtyisyyden edistämiseksi. Myös viime vuosina rakennetut uudet harrastuspaikat voisivat poikia uusia kurssi-ideoita. Erilaiset kesätapahtumat ja –leirit voisivat myös toimia siltana uudenlaiselle yhteistyölle Opiston kanssa, esimerkiksi kurssisuunnittelun ja –toteutuksen muodossa.

Tulevaisuudessa meidän 70-vuotiaan Opiston toiminta suuntautuu yhä enemmän kaupunkilaisten luokse. Sinne, mistä ihmiset päivisin tavoitetaan. Tarkoituksenamme on myös avautua oppilaitosten tiloista ulos ja toteuttaa kursseja myös työpaikoilla, yrityksissä, puistoissa, kirjastoissa ja muissa vastaavissa ja tarkoituksenmukaisissa tiloissa. Se on myös tehokasta ja ekologista. On aina kustannustehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää, kun yksi ihminen liikkuu 20 ihmisen luokse pitämään kurssia. Syksyllä käyttöön otettava uusi Kinnarin koulu ja vuonna 2022 Uusi Järvenpään Yhteiskoulu tarjoavat uudenlaiset toimintaympäristöt ja siten erinomaiset puitteet kurssitoiminnan järjestämiseksi. Järvenpään Opiston tulevaisuus näyttää siis positiiviselta.

Meidän henkilöstö on huippua. Heillä on monipuolista ja laaja-alaista osaamista monilta eri osa-alueilta. Siksi haluammekin tarjota työnantajille ja muille yhteisöille meidän vankkaa kokemusta ja osaamista työhyvinvoinnin ja työkyvyn edistämiseksi tai vaikkapa jatkuvasti muuttuvien IT-osaamistarpeiden kehittämiseksi. Järjestämme tarvittaessa myös lyhyellä varoitusajalla Pop Up-tyyppisiä koulutuksia asiakkaan tarpeiden mukaan.

Meidät tavoittaa Kansakoulunkatu 1stä, messuilta, Jannelta, tapahtumista, netistä ja niin edelleen. Olemme helposti lähestyttäviä, joten nykäise rohkeasti hihasta ja kerro kurssitoiveesi. Voit myös soittaa tai laita viesti erilaisia sähköisiä kanavia pitkin Opiston henkilöstölle.

Nähdään!

Aurinkoista kevättä toivotellen,

Mika Hagelin

 

Kommentit

Suositut tekstit