Järvenpään Töpöttäjät - käsityön taiteen perusopetuksen lopputyönäyttely verkossa




Järvenpään Opistossa on jälleen valmistunut yksi ryhmä käsityön taiteen perusopetuksen suorittaneita opiskelijoita! Onnea! 


Meillä on ilo esitellä ryhmän lopputöitä verkkonäyttelyssä. Näyttelyyn pääset osoitteesta: bit.ly/topottajat2021. Käy ihailemassa linkin takaa upeita villakangastakkeja, pellavamekkoja, varjostinta ja muita vuosien varrella syntyneitä käsitöitä. Jätä näyttelyyn myös kehusi ja kommenttisi vieraskirjaan!

Uusi taiteen perusopetuksen ryhmä aloittaa ensi syksynä. Käsityön taiteen perusopetus on tavoitteellista tasolta toiselle etenevää käsityön opetusta. Opiskelun tarkoituksena on kehittää luovuutta ja taitoa, antaa hyvät perustaidot erilaisista käsityötekniikoista, tutkia taidetta, kulttuuria, käsityötä ja niiden sisältämiä merkityksiä. Järvenpään Opistossa järjestettävä opintokokonaisuus kestää neljä vuotta ja sisältää monipuolisesti erilaisia käsityötekniikoita, materiaaleja ja luovaa työskentelyä. 

Ilmoittautuminen alkaa 10.8.2021 osoitteessa: www.opistopalvelut.fi/jarvenpaa

Lisätietoa: Sanna Tuokko, taitoaineiden suunnittelijaopettaja, ryhmän ohjaaja, p. 040-3152767 sanna.tuokko@jarvenpaa.fi.


 

Kommentit

Suositut tekstit