Maarit Ojala palkittiin Oman työn sankarina


Järvenpään Opiston koulutussuunnittelija Maarit Ojala palkittiin keskiviikkona 20.11.2019 Kunteko-gaalassa Helsingissä. Gaalassa jaettiin kaikkiaan 41 palkintoa työelämän laatua ja palveluja vaikuttavasti parantaneille kuntatyöpaikoille ja -työntekijöille. Palkinnot myönsi Kunta- ja maakunta-alan työelämän kehittämisohjelma Kunteko 2020.

Maarit palkittiin Oman työn sankarit -sarjassa, jossa palkitsemisen perusteena on innokas ja esimerkillinen sekä oman työn että työyhteisön työn kehittäminen. Maarit on jo yli kymmenen vuoden ajan tehnyt työtä Järvenpään Opistossa mm. suunnittelemalla yhteiskunnallisten ainealueiden kursseja ja yleisöluentoja, hoitamalla opiston viestintää ja verkostoitumalla laajasti eri toimijoiden kanssa. Maarit muistaa työssään aina tuoda esille vapaata sivistystyötä, jonka edustamat arvot ja toiminta ovat lähellä hänen sydäntään.

Maarit kertoo, että hänen työnsä on monipuolista, vaihtelevaa ja antoisaa. Maarit kokee työnsä mielekkääksi, koska saa tehdä arvokasta työtä kaupunkilaisten hyväksi ja luoda koulutusmahdollisuuksia oman kotikaupungin asukkaille. Työn parhaisiin puoliin kuuluvat myös mukavat asiakkaat, kollegat ja yhteistyökumppanit.

Maarit toivoo, että mahdollisimman monet järvenpääläiset löytäisivät Opiston kursseille. Opiston laaja kurssivalikoima tarjoaa monipuolisesti mahdollisuuksia harrastaa ja kehittää itseään ammatillisesti.

Paljon onnea, Maarit, ja kiitos Opiston hyväksi tekemästäsi työstä!

Kommentit

Suositut tekstit