Joogatuliaisia Ibizalta


Liikunnan suunnittelijaopettaja Anna Rantinoja ja ilmaisutaiteen suunnittelijaopettaja Katarina McAlester suuntasivat Erasmus+ hankerahoituksen turvin kohden Ibizan lämpöä 60h Yin joogan opettajakoulutukseen. Luvassa ei ollut aivan tyypillinen Ibiza-loma ranta- ja yöelämähuveineen, vaan varsin täyteen pakattu 7-päiväinen koulutusviikko.
22 joogasta innostunutta opiskelijaa ympäri maailmaa jakoivat kokemuksiaan ja ymmärtämystään joogasta sekä sukelsivat yinjoogan saloihin. Aamut alkoivat klo 7:00 aamuharjoituksella, jota seurasi runsas terveellinen aamiainen. 
Päivä jatkui teoriaopinnoin ja päivällä oli paussi lounaan jälkeen ennen illan käytännön ja teorian harjoittelua. Teoriassa perehdyttiin myös kiinalaisen lääketieteen meridiaanioppiin, johon yinjooga kiinteästi liittyy. 

Opetuksen anti sekä kansainvälisen joogayhteisöön kuuluminen tekivät viikosta erityisen merkittävän. Kohokohtia olivat mm. meditaatiohetket auringon laskun ja nousun aikaan sekä mahdollisuus antautua harjoitukselle ja opille koko viikon ajan.
Kurssin mausteita tullaan jo tänä syksynä kokemaan mm. Annan HYVÄN OLON MIX -kurssilla sekä Katarinan SCARAVELLIJOOGA -kurssilla. Näille kursseille mahtuu vielä hyvin mukaan! Keväällä Anna ja Katarina toivovat voivansa pitää joogakursseja myös Yinjoogassa. Toukokuussa on tarjolla viikonloppuretriitti, jossa tiedossa yinjoogaa sekä muuta kurssilla opittua.

Kommentit

Suositut tekstit