Terveiset kielten suunnittelusta!

Hejsan!

Lämpimät kesäiset terveiset täältä kielten suunnittelusta! Olen Janne Heikkinen ja olen toiminut Järvenpään Opistossa englannin ja kiinan tuntiopettajana vuodesta 2007 asti. Tämän kevään olen toiminut myös kielten suunnittelijaopettajan sijaisena.
Sijaisuuteni alkoi juuri hektisimpään aikaan, jolloin eri alojen suunnittelijaopettajat ovat kiireimmillään suunnitellessaan seuraavan lukuvuoden kursseja. Maaliskuun alusta päiväni alkoivatkin täyttyä kirjeenvaihdosta tuntiopettajien kanssa, kurssien suunnittelusta ja järjestelyistä, uusien opettajien rekrytoinneista sekä kurssien syöttämisestä Hellewi –järjestelmään. Uuden oppimista on siis riittänyt.
Vaikka suunnittelutyö on ollut haasteellista, on ollut kiva oppia uusia asioita ja saada kokonaiskuva opiston toiminnasta. Tietynlainen näköalapaikkahan tämä on ollut. Mukavaa on ollut myös tutustua entisiin ja uusiin tuntiopettajiin (syksyn kollegoihini) sekä kielten suunnittelijaopettajiin yli kuntarajojen.
Huomenna torstaina (24.5.) onkin sitten se ’suuri’ päivä, jolloin suunnittelemamme kurssit näkyvät netissä. Viikolla 23 saatkin lukea tästä samaisesta blogista, mitkä ovat minun ’nostoni’ noista satojen kurssien valikoimasta.

Leppoisaa kesää kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit