Mahtava tilaisuus italian ja/tai taiteen harrastajalle


Kielikurssimatka Firenzeen toukokuussa

Kielikurssin toteuttaa maineikas kielikoulu, Centro Fiorenza, joka sijaitsee aivan kaupungin historiallisessa keskustassa. Tehokasta kielen opiskelua: 4 t päivässä kieltä koulussa ja vapaa-ajalla käytät arkikieltä monissa tilanteissa ja perhemajoituksessa pääset samalla tutustumaan italialaiseen tapakulttuuriin. Maksimissaan 12 hengen opetusryhmät ovat kansainvälisiä tasoryhmiä ja vasta-alkajatkin voivat tulla mukaan. Mikä parasta, runsas ja mielenkiintoinen oheisohjelma kuuluu kielikurssimatkan hintaan. Opetus, lennot, perhemajoitus (puolihoito), lentokenttäkuljetukset ja vapaa-ajan retket maksavat yhteensä 1450 euroa. Vastuullinen matkanjärjestäjä on aikuisten kielikurssimatkojen asiantuntija Whitehouse EG.

Kaupunkikierros Firenzessä

Firenze on Toscanan alueen pääkaupunki. Se sijaitsee Keski-Italiassa Arnojoen varrella vajaan 300 kilometriä Roomasta pohjoiseen. Nähtävyyksiä ei Firenzestä puutu. Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio ja Palazzo Vecchio kuuluvat suosituimpiin kohteisiin.


Uffizzin taidegalleria

Uffizzin palatsissa sijaitseva taidegalleria on varmasti monen taiteen harrastajan unelmakohde. Siellä voi ihailla usean kuuluisan taiteilijan, kuten Da Vincin, Giotton, Raffaellon ja Micheangelon töitä. Sieltä löytää myös Botticellin mestariteokset Kevät sekä Venuksen syntymä.Kokopäiväretki Sienaan lounaineen

Viinitarhojen ympäröimä Siena on keskiaikainen kaupunki Toscanan alueella ja se on Sienan maakunnan pääkaupunki. Sienan historiallisesta keskustasta löytyvät Piazza del Campo, Palazzo Pubblico ja Torre del Mangia muodostavat Unescon maailmanperintökohteen. Parhaiten kaupunki tunnetaan hurjasta hevoskilpailustaan.


Mikäli kiinnostusta löytyy, on vielä varattu mahdollisuus tutustua käsityöläispajoihin, lisämaksu 10 €.

Kommentit

Suositut tekstit