MIAN KURSSIVALINNAT


6520 Argentiinalaisen tangon alkeet

Minulla on mukava muistikuva argentiinalaisesta tangosta, jota sain opiskella lyhytkurssina parikymmentä vuotta sitten. Hieno ja tyylikäs tanssilaji, joka sopii suomalaisille erinomaisesti. Kokoontumiset ovat 10.10., 24.10., 31.10. ja 7.11.2015. Opettajina ovat Päivi ja Reima Reinvall.

7203 Pop-jazzkuoro

Opistolla on kolme ihanaa kuoroa, yhteislaulupiiri Krysanteemit ja Kolmisoinnut- sekakuoro ja nyt tarjolla uutuutena Taina Lehdon johtama Pop-jazzkuoro.

Kuorossa laulaminen on huikeaa ja hauskaa! Mieli virkistyy, nuottikorva paranee ja rohkeus laulamiseen kehittyy. Olisi mahtavaa kokeilla vaihteeksi kuorossa pop- ja jazzkappaleiden laulamista.

7404 Bändisoiton alkeet kaikenikäisille- syksy

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa bändityöskentelyä! Osaavan opettajan Mikko Malmivaaran kanssa on varmasti kiva soittaa ja laulaa rock-kappaleita! Turhaan ei kannata ujostella kurssille tulemista, Mikko keksii kyllä miten esimerkiksi eritasoisille soittajille saadaan innostavaa tekemistä. Minä kyllä menisin sekä syksyn että kevään kursseille ja nauttisin yhteisestä soittamisesta ja laulamisesta! Ehkä voisin myös oppia auttavasti soittamaan jotain uutta soitinta!

 6406 Draamakerho lapsille ja vanhemmille-syksy

Jos lapseni olisivat vielä alle kouluikäisiä, menisin ehdottomasti Kati Kaaresojan vetämään draamakerhoon, jonka jälkeen päiväuni saattaisi maistua! Erilaiset vanhempi-lapsi kurssit virkistävät arkea, ja samalla vanhempi oppii tuntemaan lastaan paremmin yhteisen harrastuksen kautta. Tämä on harvinaista herkkua! Kovin montaa ihan pienille lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattua draamakerhoa ei ole järjestetty.

6504 Pehmeä aikuisbaletti- syksy

Onneksi baletin harrastamisen voi aloittaa aikuisenakin! Baletissa kiehtoo monisatavuotinen perinne, joka ei tarkoita sitä, että se olisi aikansa elänyttä. Päinvastoin: niin opistoissa kuin yksityisissä tanssikouluissa lapset haluavat sankoin joukoin harrastaa balettia. Nyt Järvenpään Opistossa myös aikuisilla on mahdollista tutustua tähän kauniiseen tanssilajiin, joka myös samalla kohottaa kuntoa, lisää venyvyyttä ja kohentaa ryhtiä. Tätäkin lajia sain aikoinani opiskelujen yhteydessä kokeilla, ja tajusin tuolloin, että aikuisbalettiin voi jäädä koukkuun!


Mia Pätsi
Ilmaisutaiteen suunnittelijaopettaja


Kommentit

Suositut tekstit