KEVÄÄN KURSSEJA

Suurimmalle osalle uusista kevään kursseista voi jo ilmoittautua osoitteessa www.jarvenpaa.fi/jarvenpaanopisto. Käy katsomassa, mitä uutta kevääksi on suunniteltu. Kevään opas ilmestyy vuoden vaihteessa ja se jaetaan sellaisiin järvenpääläisiin kotitalouksiin, joissa ei ole mainoskieltoa. Opinto-ohjelman voi noutaa myös opistolta, vapaa-aika- ja osaamiskeskuksesta Järvenpää-talolta tai kirjastosta tammikuun alkupuolella. 

Keväälle on tarjolla muun muassa uusia some- eli sosiaalisen median kursseja. Marja Nousiainen opettaaa yhden illan facebook-kurssilla 2.3. sekä kolmen illan Blogi-kurssilla 9.3.-30.3. Facebook-kurssilla keskustellaan siitä, miten Facebookissa kannattaa keskustella, mitä kuvia julkaista ja miten olla mukana eli tarkoituksena ottaa Facebook fiksusti haltuun. Blogi-kurssilla tutustutaan blogien valtavaan kirjoon, saadaan vinkit niiden näppärään seuraamiseen ja opetellaan koukuttavan bloggaamisen niksit. Tule innostumaan sosiaalisesta mediasta ja hankkimaan työkaluja niissä toimimiseen!

Innostava somettaja, kouluttaja Marja Nousiainen on viestintäyrittäjä, joka on jo kahdeksan vuotta tarjonnut eväitä ja työkaluja yrityksille ja yhteisöille tunnettuuden ja löydettävyyden kasvattamiseen ja sitä myöden tuloksen parantamiseen. Sosiaalinen media on Marjan intohimo, yhtä aikaa harrastus ja työ. Tervetuloa kuuntelemaan innostavan paikallisen some-osaajan luentoja! Marjaan voi tutustua etukäteen verkossa osoitteessa: www.tulevaisuusoy.fi.

Kommentit

Suositut tekstit