KANGASPUIDEN SIIRTOTALKOOT TI 20.5. klo 10. Apua kaivataan!


Syyskuussa alkaa Järvenpään Opiston avoin kudonta ja avataan uusi kudontatila. Kudontatila Keskuskoululla siirtyy kaksi kerrosta alaspäin, entiseen painisaliin. Kudontatilassa voi opiskella kudontaa oman aikataulun mukaisesti, kangaspuista tulee löytymään valmiiksi rakennettuja loimia niin sisustustekstiilien, asusteiden kuin vaatetuskankaiden valmistukseen.

Lisätietoja kudontatilan toiminnasta löytyy Opiston tulevasta kurssiesitteestä  (jaetaan vkolla 31) ja avoimen kudonnan blogista osoitteesta: www.kudontatila.blogspot.fi. Kangaspuiden siirtoon tarvitaan apua - Tervetuloa siis vanhat & uudet kutojat ja muut asiasta innostuneet kangaspuiden siirtotalkoisiin tiistaina 20.5. klo 10 alkaen. Opisto tarjoaa talkookahvit ja pullat! Talkoot osoitteessa: Kansakoulunkatu 1, 2krs, sisäänkäynti urheilukentän puolelta.

Tiistain 20.5.2014 talkoissa on mukana myös Järvenpään Opiston taitoaineiden suunnittelijaopettaja Katja Halonen ja kudonnan ohjaaja Hanna-Kaisa Varpio-Tikka. Tervetuloa tutustumaan ja vaikuttamaan!Kommentit

Suositut tekstit