UUSI LASTENTEATTERIKERHO ALKAA SYYSLOMAN JÄLKEEN!


Järvenpään Opiston lastendraamakerhot täyttyivät nopeasti, ja moni innokas teatterinharrastaja jäi ilman kurssipaikkaa. Siksi Järvenpään Opisto perusti uuden kurssin, jonne voivat ilmoittautua kaikki 3-6-luokkalaiset ilmaisutaidosta kiinnostuneet.

Lasten teatterikerhossa tutustutaan teatterin tekemiseen kannustavassa ilmapiirissä. Kerhossa improtaan ja tehdään erilaisia teatteriharjoituksia. Lukuvuosi huipentuu yhdessä ideoituun ja toteutettuun esitykseen kevätlukukauden viimeisellä kerralla.

Uuden kurssin opettaja Sini-Maria Tuomivaara on valmistunut teatteri-ilmaisun ohjaajaksi Helsingin ammattikorkeakoulussa Stadiassa (nykyään Metropolia). Sini-Maria Tuomivaara on aiemmin työskennellyt teatterin parissa mm. Teatterimuseossa, jossa hän on suunnitellut ja ohjannut draamatyöpajoja niin lapsille kuin aikuisillekin sekä Vantaan ammattiopistossa Variassa maahanmuuttajataustaisten nuorten esitysprojektissa.
Lastenteatterikerho kokoontuu tiistaisin Yhteiskoululla (Urheilukatu 7-9) klo 16.00-17.30. Kurssi alkaa syysloman jälkeen 22.10 ja jatkuu 3.12.2014 asti. Keväällä kurssi kokoontuu 14.1.-25.3.2013 välisen ajan. Kurssin hinta on 80 euroa.
Lastenteatterikerhoon mahtuu 12 kurssilaista.
Ilmoittaumiset:
tai Vapaa-aika ja osaamiskeskuksen toimistoon 09-27192498.
Mia Pätsi
 

Kommentit

Suositut tekstit