Tuntiopettajamme tyhyilivät voimauttavan valokuvauksen parissa

Leena Sakko, Tyhy-illan primus motor
Keskiviikkona 15.5.2013 kokoontui joukko Järvenpään Opiston tuntiopettajia ja vakihenkilökuntaa Järvenpään teatterin tiloihin Järvenpää-talon kellariin tutustumaan toisiinsa ja Voimauttavan valokuvauksen ideaan. Tuntiopettajamme Leena Sakko opiskelee Voimauttavan valokuvauksen ammatillisia perusteita ja vastasi illan suunnittelusta. Teatterin pukuvarasto toimi hyvänä virikkeenä hassunhauskan illan aikaansaamisessa. 
Kiitokset mukana olleille!

Susanna Autio, Kuvataiteen opettaja


Olavi Ruohomaa, teknisen työn opettaja ja 
Katja Tynjälä liikunnan opettaja
Ville Mustonen, ilmaisutaidon opettaja

Susanna Autio, kuvataiteen opettajaKatri Väyrynen, pihan & puutarhan suunnittelun opettaja

Henna Nivarpää-Ampuja, keramiikan opettaja”Työyhteisön kannalta valokuva antaa voimautumisen kokemuksen työntekijöille tehden heidän työpanoksensa ja persoonansa näkyviin valokuvin ja kuvista saadun palautteen avulla. Valokuvaustilanteen vuorovaikutus kasvattaa myös lempeämpää asennoitumista työtovereita ja heidän erityisominaisuuksiaan kohtaan. Kun kaikkien yhteisön jäsenten näkyminen omana persoonanaan toteutuu työyhteisössä, vahvistaa se yhteydentunnetta sekä kokemusta työyhteisöltä saadusta tuesta ja arvostuksesta.”
” Valokuvien kautta työntekijät saavat itse tilaisuuden pohtia omia vahvuuksiaan ja sanoa ne ääneen. Samoin he kuulevat hyvää palautetta työtovereiltaan.”
– Miina Savolainen, Voimauttava valokuvaus menetelmän kehittäjä

Blogiin tekstit ja kuvat lisäsi: Katja Halonen

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit